Mogelijke routes en prijzen.

Ontdek de route die bij u past!

Hieronder zie je de verschillende routes met een korte schets van de inhoud. We doen er alles aan om regelmatig nieuwe routes aan te bieden. Het is lastig om aan te geven hoe lang je over een route doet, sommige groepen gaan sneller dan andere. De ene groep wil vaker pauze.  Hou er ook rekening mee dat het (vooral als het goed weer is, kun je het best warm krijgen) je geen mogelijkheid hebt om te douchen.

NIEUW vanaf 1/1/2019

Oude spoorweg

9 km
Veelal platteland

Vertrekpunt: Varenstraat, Moerbeke
Tijdsduur totaal: +- 0,5 uur
Officiele pauzes:  0
Prijs: 7.5 euro per persoon
Maximaal 4 personen
(excl. eten en drinken)

Dit is een korte route die eigenlijk voorzien is als ontdekking van de ElliptiGO. We cruisen in de heenrit over de oude spoorwegbedding, en komen terug langs de prachtige Moervaart en een laatste stukje door het dorp van Moerbeke-Waas.  Er zijn hier geen pauzes voorzien. Dit kan uiteraard altijd aangepast worden om even te  stoppen. Alles gaat in overleg en als iemand een pauze nodig vindt dan stoppen we een paar minuten.

NIEUW vanaf 1/1/2019

Langs de vaart

30 km

Langs het water en door de natuur

Vertrekpunt : Varenstraat, Moerbeke

Tijdsduur : +- 4,5 uur

Officiele pauzes : 5

Prijs : 25 euro per persoon

(excl. eten en drinken)

Licht sportieve route waarbij we een grote pauze hebben bij 'De oude route' in Stekene. Je kunt hier voor een goede prijs heel lekker eten en drinken. Mocht je er voor kiezen om hier niet te gaan zitten is dit ook mogelijk. We zullen dan pauze houden op een mooie plek hier in de buurt. Je kan dan eigen eten en drinken nuttigen. Het aantal pauzes inclusief de middag pauze is 5. Dit kan uiteraard altijd aangepast worden om even extra te stoppen. Dit kan uiteraard altijd aangepast worden om even te stoppen. Alles gaat in overleg en als iemand een pauze nodig vindt dan stoppen we een paar minuten.

Groepsritten

Elliptigo-ritten in regio Moerbeke. Toegankelijk voor iedereen. We rijden in kleine groepjes (2 deelnemers + begeleiding door mezelf).
Vertrekpunt:  Elliptigids, Varenstraat 24, 9180 Moerbeke-Waas
° Kostprijs: 15€ per rit / 100€ voor tienbeurtenkaart.
° Inschrijven: per mail naar info@elliptigids.be,  per sms naar 0473 45 94 85 of via een persoonlijk bericht op messenger (vermelding datum + naam)

Kalender via Maak er eens tijd voor!

Wat is nog mogelijk bij Elliptigids?

*  Bent u op zoek naar een leuke teambuilding binnen uw bedrijf, sportclub of VZW? Ook dit kan bij elliptigids! U kunt een mooie rit bv combineren met een lekker ontbijt of een exta activiteit zoals kajakken, escaperoom,... Luister naar de mogelijkheden en de prijs via info@elliptigids.be

* Kinderen vanaf 10 jaar kunnen dit heel goed! Daarom kunt u bij ellitigids terecht voor een vernieuwende sportdag op school of een verjaardaguitstap op een woensdagmiddag. Luister naar de mogelijkheden en de prijs via info@elliptigids.be

* Zoekt u nog een voorfietser tijdens uw loopwedstrijd? Ook dit doen we bij elliptigids. Luister naar de mogelijkheden en de prijs via info@elliptigids.be

De elliptiGO huren

U kunt er ook voor kiezen om de elliptiGO bij ons te huren en op eigen houtje op ontdekking te gaan en te ontdekken.

1 uur : 7,5 euro

1 dagdeel (4uur) : 27,5 euro

1 dag (8 uur) :  49 euro

Andere periodes mogelijk op aanvraag.
Waarborg = 50 euro

* Elk uur dat de elliptigo te laat wordt ingeleverd rekenen wij 5 euro door. (Na 10 minuten te laat tellen wij een uur)

Er zijn helmen en reflecterende hesjes aanwezig, deze zijn niet verplicht maar worden wel geadviseerd. Wel is het verplicht een kettingslot mee te nemen, deze krijg je van ons, en gelieve deze ook te gebruiken als je de elliptigo onbeheerd achter laat.