Ben je overtuigd dat de elliptigo echt iets voor jou is en wil je overgaan tot een aankoop, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Een elliptigo aankopen bij elliptigids biedt verschillende voordelen...

Indien je na een huurperiode overgaat tot de aankoop van een Elliptigo wordt het totale huurbedrag in mindering gebracht.

Na je aankoop sta je er niet alleen voor, elliptigids organiseert periodiek ritten waar elliptigo-eigenaars gratis kunnen aan deelnemen. ook nemen we deel aan nationale en internationale evenementen en wedstrijden.

COMPACTE PASLENGTE

3C

Geniet van een Low-impact training in de buitenlucht

De ElliptiGO 3C is ons instapmodel. Met zijn 3 versnellingen en lange tred is deze geschikt voor diegene die op zoek zijn naar een goede cardiotraining. Geniet van comfortabel toeren of sprints tot boven de 35 km/uur! Net zoals bij de andere lange tred modellen zorgt het verstelbare stuur en paslengte voor een ideale positie om een natuurlijk loopgevoel te ervaren. Goede instap om een natuurlijk loopgevoel te ervaren.

 

1999 euro

Beschikbare kleuren Groen, Rood, Oranje & Zwart

ARC24

BESTE PRESTATIES VOOR DIT TYPE ELLIPTISCHE FIETS!

De ElliptiGO ARC 24 is het topmodel van de compacte paslengte reeks. Met zijn ultieme prestaties brengt hij elliptisch en rechtopstaand fietsen tot een heel ander niveau. Met zijn 24 versnellingen schakelt de ElliptiGO ARC zijdezacht en beschikt hij over het grootste versnellingsbereik van alle elliptische fietsen die er op de markt zijn. – een bereik van maar liefst 574%! In aanvulling op de standaard uitrusting is de ElliptiGO ARC 24 uitgerust met de volgende extra’s ; Ergon grips met bar ends, Toecages en achterspatbord ter verbetering van rijcomfort en prestaties.

 

1799 euro

Beschikbare kleuren Groen & Zwart